ZİYARET

Pursaklar İlçe Kamakamımız Sayın Mehmet YILDIZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa KILIÇGİL okulumuzu ziyaret ettiler.

Pursaklar İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet YILDIZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa KILIÇGİL'in okulumuzu ziyaretlerinde keyifli anlar yaşandı.Sayın Kaymakamımız  birinci sınıfları ziyareti sırasında onlarla keyifli sohbetler yaptı. Daha sonra öğretmenlerimizle bir araya gelen Kaymakamımız öğretmenlerimizin sorunlarını dinledi çözümleri sıraladı.Kaymakamımıza okulumuz öğrencilerinin ilgisi yoğundu. Çocukları çok sevdiğini bildiğimiz kaymakamımız ve ilçe milli eğitim müdürümüz 4.sınıf öğrencilerinin isteğini kırmayarak bu sınıflara da ziyarette bulundu. Ziyaretlerini tamamlayaran kaymakamımız ve ilçe milli eğitim müdürümüz okulmuzdan ayrıldılar. Okulumuzu Ziyaret ederek bizlerin  ve öğrencilerin sorunlarını  dinleyen , keyifli sohbetleriyle  günümüze keyif katan Sayın kaymakamımız Mehmet YILDIZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa KILIÇGİL'e teşekkür ediyoruz.

10-03-202310-03-202310-03-202310-03-202310-03-202310-03-2023